Archive for August 18th, 2007




Your mind will give you knowledge,Your heart will tell you what to do with it !!!

Patch komşu kedi Fluffyden nefret ediyordu,bisiklet pompasını kullanarak intikamını aldı veee Fluffyi balon gibi şişirdi artık tamamen göz önünde olacaktı 🙂
Patch had always hated Fluffy,the neighbours cat.He put the bicycle pump to good use.Fluffy is fuller on full view.
XOXOXOX
ÖYLE DEME AMA
Eğer Tanrının lütfü şans melekleri yanında olursa ,işte o zaman Fener umduğunu bulur.Şampiyonlar Ligi yoluna devam eder.Eğer şans yanında olmazsa o zaman da daha önceki gibi Avrupada nal toplamaya devam eder….Ziya Şengül.
XOXOX
ALİ BİLGİNİ TANIYALIM
Antalya spordaki dostları Aliyi sağlam arkadaş diye tanımlarlar.Balık yemeye bayılır.Babadan Trabzonlu ya…Onu küfür ederken yakalayan hiç olmadı.Yada ağzından küfür işitene hiç rastlanmadı.Fırsat buldukça kitap okur….Korkut Göze.
XOXOX
BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER KARAMAN
Ertem Şener:Sayın Karaman,Anderlechti değerlendirirmisiniz?
Hikmet Karaman:Belçikanın en önemli takımlarından biri…Lige Doğru Star.
XOXOX
GÖKHAN GÖNÜLÜ TANIYALIM 1
Yetenekli ve farklı bir yıldız adayı.Bekar iken özgürlüğünü kullanırdı.Evlendi ve uslandı….Korkut Göze.
XOXOX
HAYIRLI OLSUN GELİRİZ EFENDİM
Görülen lüzum üzerine Salı Ve Perşembe günleri ,saat 13.40-15.00 arası her hafta Radio Sport tayım.Israrlı teklifleri kıramadım.Gönlümdeki renkleri gökkuşağına çevirdim;Muhabbete beklerim efendim…Osman Tamburacı.
XOXOX
BOUZİDİ TANIYALIM
Boş zaman yakaladı mı hemen tenis kortuna koşar.Kortalarda raket sallamak Bouzide ayrı bir keyif verir.Söylediği gibi tenis oynarken tüm sıkıntılarından kurtulur.Almanyadaki futbol yaşamında ilk ve tek golünü bir sezon oynadığı Union Berline attı…Korkut Göze.
XOXOX
NASIL YANİ ?
Ülke olarak Moldova takım olarak Şerif ;Dünya futbolunun güneşte kurutulmuşunun buzlu camda görünüşü bir konumda…Ali Sami Alkış
XOXOX
SEN AĞLAMA ABİ
Taner Aşkınla bir saati geçen bir telefon konuşması yaptım.Bana da ağlayarak anlattı.En sonunda da benim gözlerim yaşardı…Turgay Şeren.
XOXOX
LINCOLNU TANIYALIM
Lincoln duran top ve frikik ustsıdır.Özellikle gittiği takımda frikik atışlarını kullanır.Arkadaşları böyle pozisyonllarda topun uzağında dururlar.Sadece onu izlerler.Eğer Lincoln kaleye direkt oynamayacaksa bir işaretle bunu arkadaşlarına belli eder.Ve onları yönlendirir.Sonra atışı kullanır.Lincolnün bir başka özelliği daha …Koşarken ve savaşırken ? arkadaşlarınıda ateşler.Bir bakıma onları da savaşın içine çeker.Kimsenin kaytarmasına sıcak bakmaz,bozuluer…Korkut Göze.
XOXOX
OKEY ABİ
Haydi Ertuğrul bir daha haftada üç maçtan sakın şikayet etme.Beşiktaşlı futbolculara bu gücü ve güveni ver…Turgay Şeren.
XOXOX
WEDERSONU TANIYALIM
Zengin bir gardırobu vardır Wedonun .Değişik ve renkli giysiler seçer.Ama maymun iştahlıdır.Bir ssüre sonra bıkar ve giysilerini Brezilya daki dostlarına gö nderir…Korkut Göze.
XOXOX
Dİ Mİ Dİ Mİ ?
Atila Gökçe:Boboyu çok işttahlı gördüm
Deniz Gökçe:Senin de maaşını iki katına çıkarsalar,seninde iştahın artar.
XOXOX
ORKUNU TANIYALIM
Robert De Niro ve Al Pacinonun her filmini izleyen ,evinde 400 ün üzerinde DVD arşivleyen Orkun,Biraz üşengeçtir.Kalede ne kadar cesur ve enerji doluysa ,evinde o denli sakin.Kurulduğu koltuktan kimse kaldıramaz Orkunu.Evet kendisinin de söylediği gibi miskinin tekidir…Korkut Göze.
XOXOX
SÜPERMİŞ ÇOK ZEKİSİN
Geçen akşam TVNETte tartıştık.Ben;futbol değişiyor,artık rakip kale önünde bekleyen diki kazığı gibi santrofor devri kapandı dedim.Erhan Köknar Müdür sordu;Osman ağabey,bu fikrini bir uzmana danıştın mı,bir hocaya olur mu diye sordun mu çok iddialısın ? Cevabım şu oldu;Edison ampulü bulurken önceki bir Edison varmıydı ki yanar mı diye sorsun !! Nasıl ama…Osman Tamburacı.
XOXOX
BÜYÜK KONUŞMA
Rüştü ve Mehmet Yozgatlı için Beşiktaş doğru iş yaptı demiştim.Rüştü beni mahcup etmez.SAnlı Sarıalioğlu.

Add a comment August 18, 2007

Pages

Categories

Links

Meta

Calendar

August 2007
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Posts by Month

Posts by Category